Herbalife Vezel en Kruidentabletten

3114
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vezel- en kruidentabletten / Vezels- en Kruidenformule met calcium

Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloem- en venkelzaadpoeder

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels.
  • Ideaal om te gebruiken samen met de Formula 1 shakes en Formula 2 Multivitaminencomplex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma.

HOE KAN HET U HELPEN?

Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken.

 

GEBRUIK

Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag.
Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix en het Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex.

 

 

WELZIJNSFEIT

Onderzoek toont aan dat 80% van de bevolking de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels van tenminste 24 gram niet behaalt. Een supplement, naast andere bronnen van vezels zoals fruit, groenten en volkoren producten kunnen u helpen uw vezelconsumptie te verhogen en uw spijsvertering te optimaliseren.

 

 

Etiket informatie

 

 

Bevat oplosbare vezels. Vezels staan erom bekend de passage van voedsel door het lichaam te helpen reguleren terwijl het de uitscheiding van afvalstoffen helpt bevorderen. Komt ten goede aan de spijsvertering in combinatie met de Herbalife Formula 1 shakes.

 

De Vezel& Kruidentabletten zijn voedingssupplementen die het lichaam helpen bij de uitscheiding van afvalstoffen. Gebruik in combinatie met de Herbalife Formula 1 shakes en het Formula 2 Multivitamine Complex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma of goede voedingsplan.

 

De evenwichtige voeding die de Kernproductreeks van Herbalife - Herbalife Formula 1 shakes, Herbalife Formula 2 Multivitamine Complex en Vezel - en Kruidentabletten - biedt, kan een positieve aanvulling zijn op elke levensstijl bij het behalen en behouden van een optimaal gewicht en helpt u op uw allerbest te functioneren.