Herbalife Proteïne repen

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een F1 Evenwichtige Maaltijdreep heeft alle goede voedingsstoffen die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten*.

Een combinatie van proteïne en koolhydraten voor gereguleerde vrijlating van energie. Rijk aan B-vitaminen ter ondersteuning van het energie metabolisme.

Ongeveer 140 calorieën per reep.

 

Geniet van een heerlijke Proteïne reep als u trek heeft in een zoet tussendoortje. Ook handig voor onderweg.

 

Er is keuze uit drie heerlijke smaken:

  • Vanille-Amandel
  • Chocolade-Pinda
  • Citroen

HOE KAN HET U HELPEN?

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentie¨le vitaminen en mineralen, koolhydraten en protei¨nen.

 

GEBRUIK

Geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als evenwichtige maaltijdoptie.

Elke doos bevat 14 repen. Etiket informatie Etiket informatie

Snackrepen samengesteld uit uitgebalanceerde voedingsstoffen.
De repen zijn geen maaltijdvervangers. Thermojetics repen zijn heerlijke voedzame snackrepen. Ze zijn samengesteld uit uitgebalanceerde voedingsstoffen die u helpen de tijd tussen maaltijden te overbruggen en bevatten belangrijke vitaminen en voedingsstoffen. Waardoor u zich goed blijft voelen. Tip: door ze in de koelkast te leggen worden ze steviger van structuur en valt er meer te kauwen, u hebt er dan langer plezier van. Doos van 14 stuks