Aankomen

weegschaal

Aankomen

Vaak wordt aan overgewicht meer aandacht gegeven dan aan ondergewicht. Dat is niet terecht, daar ondergewicht ook degelijk aandacht verdient.

Krijgt u alle essentiële vitaminen en mineralen binnen in plaats van onnuttige vetten en suikers? Een teveel aan inname van vetten en suikers kan leiden tot vermoeidheidsverschijnselen. Daardoor kunt u zich slap en moe voelen. En is dat het gewenste resultaat?

Natuurlijk kan ondergewicht verschillende oorzaken hebben, maar een gezonde voeding in combinatie met voldoende rust en ontspanning is altijd een goede basis. Een goede voeding geeft u meer weerstand, helpt u zich sterker en vitaler te voelen, en geeft meer energie. Kortom, het dient meerdere doelen. Zo kunt u aankomen, maar tegelijk zich meer energiek en goed voelen.

Aankomen is een goede zaak indien u last heeft van ondergewicht, of gewoon wat "dikker" zou willen worden. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Daarom hebben wij voor u een aantal Herbalife producten geselecteerd, die u hierbij helpen.
Met de programma's voor aankomen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet.

Formule 1 Shake - uitgebalanceerde voeding op basis van hoogwaardige soja eiwitten.

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja- eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging.

Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino.

 

 

Formule 2 - multivitamine complex.

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiële voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formule 2 – Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.

Formule 3 - personalised proteïne poeder.

Proteïne, en met name de eiwit bouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. Personalised Protein Powder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft. Herbalife™ biedt u de mogelijkheid uw proteïne consumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid proteïne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt.

Vezel- en kruidentabletten

Een mengsel van haver vezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen.

Zet nu de volgende stap naar een gezondere toekomst:  

Waardoor heeft Herbalife zo'n goed resultaat?

    • De shake/maaltijdvervanger bevat essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren: vitaminen, mineralen, kruiden, eiwitten, vezels en sporenelementen. Je ondersteunt hiermee het lichaam om zijn eigen weerstand te verhogen en optimaal te functioneren. Je voelt zich hierdoor fit en energiek;
    • De shakes zijn snel en eenvoudig te bereiden en smaken fantastisch. Het programma is hierdoor makkelijk te volgen en past in ieders levenspatroon;
    • Persoonlijke ondersteuning garandeert resultaat. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen enz.;
    • Herbalife producten zijn op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Je kunt de producten blijven gebruiken.

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring. "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." Results not typical.