Voedingssupplementen

Uw dagelijkse dieet bevat wellicht niet de juiste hoeveelheden van iedere voedingsstof die u nodig heeft. Dat is het punt waar voedingssupplementen kunnen helpen, aangezien ze een goede manier vormen om ervoor te zorgen dat u de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid van de voedingsstoffen die u nodig heeft binnenkrijgt. Dat is van cruciaal belang om een gezondere versie van uzelf te worden. Vitaminen en mineralen helpen een algehele goede gezondheid en vitaliteit te ondersteunen en zijn van essentieel belang voor de normale groei en ontwikkeling van het lichaam.

Cell Nutrition

Cell Nutrition bevat een speciale formule die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiéle mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.

Ondersteunt de opname van voedingsstoffen en de energieproductie.

Bron van B-vitaminen om te helpen bij het omzetten van voeding naar brandstof

Thermojetics Gele tabletten

Yellow is een voedingssupplement rijk aan chroom om het macronutriëntmetabolisme en normale glucosewaarden van het bloed te helpen ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke regulering van de bloedsuikerspiegel zodat energiedipjes voorkomen kunnen worden. Lekkere trek kan hierdoor worden beheerst.

Garcinia cambogia zorgt voor hydroxycitrinezuur, dat helpt om de enzymen in te kapselen die calorieën omzetten in vetten.

Thermo Complete

Thermo Complete™

 

Herbalife Thermo Complete levert cafei¨ne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten.

Ondersteunt het vitaliteitsniveau. Helpt de concentratie te verbeteren en steunt mentale prestaties. Levert een mix van cafeïne uit groene  thee, cafeïnepoeder, yerba mate en cacaopoeder.

RoseGuard Tabletten

 ·        Bevat rozemarijn, een langgebruikt,

 

welzijnsbevorderend kruid Levert een variatie van mineralen, groenten en botanische extracten

·        Handig, één maal per dag te gebruiken

 

RoseOx is een goed afgerond voedingssupplement dat botanische extracten bevat, waaronder rozemarijn, kurkuma en crucifere groenten.

Schizandra Plus

·         Bevat de Schizandrabes, die kan helpen bij het verbeteren van uw lichamelijke prestaties en kan bijdragen aan de lichamelijke gesteldheid.

·         Rijk aan antioxidantvitaminen C en E evenals bètacaroteen en selenium, welke allen samenwerken ter ondersteuning van het immuunsysteem.

PRELOX BLUE

Herbalife Prelox Blue

Prelox Blue is een voedingssupplement van Herbalife dat speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van mannen te ondersteunen.

Hoe kan Prelox Blue u helpen
Prelox Blue is speciaal ontworpen met mannen in het achterhoofd.

Gebruiksaanwijzing Prelox Blue
Neem dagelijks één of twee tabletten.

Belangrijkste kenmerken Prelox Blue
– Met L-arginine en Pycnogenol, een gepatenteerd extract van de Pinus Maritma.
– Herbalife Prelox Blue is rijk aan vitamine E om uw cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Prelox Blue is een sterke, ondersteunende antioxidant met een mix van aminozuren en antioxidanten van planten. Het bevat onder andere:
– Pycnogenol
– L-arginine
– Aspartic zuur
– Vitamine E

Vier tabletten bieden 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E, een bekende beschermende antioxidant.

Speciaal samengesteld ter ondersteuning van de mannelijke vitaliteit. Biedt het lichaam belangrijke voedingsstoffen.

Tang Kuei

·         Ondersteunt de spierontspanning.

·         Tang Kuei ondersteunt vrouwen in de ongemakkelijke periodes van de vruchtbare periode.

Beta heart®

Beta heart® is een voedzaam poeder met vanille smaak dat het belangrijke ingrediënt haver beta-glucaan bevat. Van haver beta-glucaan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert. Een hoog cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Betaglucanen dragen bij aan het behoud van normale bloedcholesterolwaarden.*